Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски: Путин няма да използва ядрени оръжия, защото се страхува да не умре


Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога счита, че е малко евентуално Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да прибегне до нуклеарни оръжия против Украйна, защото " се опасява от гибелта и обича живота ". Държавният глава на защитаващата се от Русия страна показа това в изявление за ТВ водещия и комедиант Дейвид Летърман за неговото предаване по Netflix „ Моят идващ посетител “.

" Видях го и видях желанието му да живее - той доста обича живота ", сподели Зеленски за Путин.

" Той даже седи на дълга маса, защото се опасява да не хване Коронавирус или нещо друго ", съобщи украинският президент с отпратка към масата за диалози с публични лица на съветския деспот, станала известна с визитата на в Москва.

„ Не съм сигурен дали е подготвен да употребява нуклеарно оръжие. Защото схваща, че в случай че го направи, всяка страна може да предприеме идващ ход персонално против него ", счита Зеленски.

Интервюто бе записано в киевското метро поради непрекъснатата опасност от съветски удари по столицата. В превюто Летърман сподели по какъв начин стига до Киев и по какъв начин влиза в подземията, където има два стола и ситуирани камери, след което в кадър влиза Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

В изявлението украинският президент сподели, че войната ще свърши, в случай че Путин почине, защото в един властнически режим всичко зависи от прищявката на един водач. Ако той си тръгне от сцената, всички институции ще спрат да работят, твърди Зеленски.

" Авторитарният режим е ужасяващ и съставлява огромен риск, защото всичко не може да зависи от един човек. И по тази причина, когато един човек си тръгне, институциите стопират ", сподели той. " Това се случи в Съветския съюз “.

Зеленски сподели още, че ще остане на поста президент до " нашата победа ". На въпроса за бъдещите си проекти в политиката той отговори, представен от Kyiv Independent: " Дори не мисля за това. Ще бъда прям - в действителност желая да отида на море. Просто да отида на морския бряг и да изпия една бира ".

Летърман изясни, че откогато е станал татко, всяка заран, откакто се разсъни, мисли първо за сигурността на сина си. Той попита Зеленски по какъв начин един родител се оправя с този инстинкт по време на война.

" Децата ни знаят повече за войната от всеки от нас ", сподели президентът и добави, че 9-годишният му наследник може да назове всяко оръжие, което се употребява сега на бойното поле.

" Путин открадна детството от нашите деца ", сподели Зеленски. Той разиска и визитата на брачната половинка си Олена в Съединени американски щати, като назова страната " главен покровител " на военните старания на Украйна.

Зеленски съобщи, че помощта на Вашингтон е употребена за създаване на бомбоубежища в учебните заведения.

Украинският президент също по този начин изясни какво значи за него краят на войната: " (Войната) ще завърши, когато си върнем земята и границите ".

 

 


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР